Matservering

Annonse:

Under turneringen tilbyr vi næringsrik og variert mat for alle deltakere – tilpasset behovene til unge idrettsutøvere. Lunsj og middag serveres i Grorud klubbhus, med fokus på god logistikk og rask servering i henhold til lagenes kampoppsett. Frokost serveres på skolen. 

Måltidsplan og meny 

Torsdag 14. august 

  • Lunsj: Kyllinglår med salat, ris og saus 
  • Middag: Lasagne med salat og baguette 

Fredag 15. august 

  • Lunsj: Pasta arrabiata med salat og kyllinglår 
  • Middag: Kjøttkaker med potetmos, baguetter og salat 

Lørdag 16. august 

  • Lunsj: Lunsjkaker med gratinerte poteter, salat og ris 
  • Middag: Lapskaus 

Søndag 17. august 

  • Lunsj: Pizza til alle lag før hjemreise 

Serveringstider 

  • Frokost (fredag–søndag): kl. 06:30 – 09:00 
  • Lunsj: kl. 11:30 – 14:00 
  • Middag: kl. 17:00 – 20:00 

Lag med tidlige kamper vil bli prioritert i serveringskøen. 

Allergier og kostbehov 

Vi tilbyr alternativer for spillere med allergier eller spesielle behov (vegetar, laktose, halal, osv.). Lagleder må gi beskjed om dette innen 1. august. 

Annonse: